Over GO Spanje

Go Spanje regelt al jarenlang wereldwijd stages en traineeships in Amerika voor studenten over de hele wereld. Onze andere merken zijn bijvoorbeeld: Stage Engeland , Stage Amerika , Stage Afrika en Stage Australie
Bij bieden een 360 graden service aan wat inhoud:

Ons doel is dat jij op je studie kan focussen en wij regelen verder alles voor jouw stage in Spanje. Ook hebben wij een focus op jouw ouders omdat een buitenlandse stage een spannende periode in jouw leven is.

Onze Missie

Stage in Spanje heeft als missie een hoge persoonlijke service te verlenen tijdens jouw stage in Spanje. Ook weten wij dat je een student bent en willen altijd meedenken om voor jou zoveel mogelijk kosten te besparen. Tevens bieden wij tijdens jouw stage Spanje zoveel mogelijke extra services aan om jouw Spaanse ervaring zo mooi mogelijk te maken. Ons persoonlijke doel is dan ook dat je een ervaring hebt gehad wat een goede learning curve was voor jou als persoon en voor jouw toekomst carrière.

stage in Spanje

Stage Spanje procedure

Voor een stage in Spanje hebben wij de volgende procedure: Wij hebben eerst een persoonlijke Skype meeting om JOU te leren kennen. Ook kunnen wij persoonlijk langskomen om alles door te nemen met jou en je ouders. Wij vinden persoonlijkheid erg belangrijk waardoor wij een stage Spanje slagingspercentage hebben van wel 97%!!.

stage op Ibiza

Persoonlijkheid

Op basis van dit gesprek gaan we kijken naar een persoonlijke ‘fit’ tussen jou en het stage bedrijf in Spanje. We houden samen met jou contact met jouw studie en zorgen voor een snelle GO. Hierna gaan we zo snel mogelijk een mooie huisvesting verzorgen binnen een kleine afstand van jouw stage bedrijf. Door onze persoonlijke service zijn vele scholen, ouders, bedrijven en studenten erg blij met ons!! Jouw stage ervaring is onze nummer 1 focus!

stage Barcelona

Waarom een stage in Spanje?

Europa is hard getroffen door economische crisis de afgelopen jaren. Spanje heeft zich toch staande gehouden en heeft zich snel hersteld. De Spaanse economie heeft een dynamische economie wat veel kapitaal aantrekt vanuit het buitenland. Betreft het BBP staat de Spaanse Economie op de 12e plaats van de wereld! Tussen 2000 en 2005 was Spanje verantwoordelijk voor de helft van de Europese banen.

Cultuur en Natuur

Als je een stage in Spanje is een land rijk aan cultuur, natuur en een land wat nog goed te betalen is. Het is een mooi land om aan jouw Spaans te werken en wij hebben mooie Spaanse bedrijven in ons portfolio zitten. Wij hebben als doel om jou niet alleen een stage in Spanje te verzorgen maar ook echt het land te laten zien. We moedigen studenten dan ook altijd aan om naast een stage ook een Spaans Taalcursus te volgen.
Stage Barcelona