Welke steden zijn leuk voor een stage Spanje

Welke steden zijn leuk voor een stage Spanje

Je hebt besloten om een stage Spanje te pakken, het prachtige land van palmbomen en heerlijke Tapas. Hierbij willen we wat meer informatie geven welke steden ‘hot’ zijn voor een stage Spanje. We opereren vanuit Nederland maar zijn ook woonachtig in Spanje waardoor we de echte stage Spanje specialist zijn. We regelen voor je een unieke stage, accommodatie en je wordt opgehaald van het vliegveld. We zijn een GO merk en hebben niet alleen een stage Spanje, we zitten overal ter wereld. Elke dag zijn we bezig om studenten zoals jij blij te maken met een stage Spanje avontuur.
stage-barcelona-las-ramblas-terrasje

Stage Spanje waar te starten?

Tijdens het stage Spanje intake gesprek gaan we inzoomen op jou. Wie ben je, wat studeer je etc. Op basis hiervan kunnen we al snel advies geven welke steden interessant zijn voor jou. Elke stad in Spanje staat bekend om speciale beroepen waar je terecht kan. Voor een stage marketing kan je bijvoorbeeld in alle grote steden aan de slag en toerisme, al aan Ibiza of Mallorca gedacht?
Het is belangrijk om te beslissen wat je budget is voor een stage Spanje, hou je van de stad of meer strandleven? Madrid en Barcelona zijn de duurste steden en hebben zelfs huurprijzen zoals Nederland.

Stage Barcelona

De meest populaire stad voor een stage Spanje is Barcelona. Het is maar 1.5 uur vliegen vanuit Amsterdam en je zit al in het prachtige Barcelona. De stad ligt aan het strand en aan de andere kant heb je de bergen waar je in de winter kan Skiën. Daarnaast heb je heerlijke restaurants, de stad en de cultuur “Gaudi”. Je kan hier ook makkelijk vrienden maken door een taalschool te pakken bijvoorbeeld. We werken samen met vele taalscholen en je komt in aanraking met vele Erasmus studenten, super leuk! Hierdoor leer je niet alleen Spaanse studenten kennen maar ook internationale kennis gaat omhoog. Gezellig borrelen op de vrijdag, samen trips maken in de weekenden, super leuk! Veel marketing en international business studenten kunnen in deze stad terecht. Er zijn vele hippe bedrijven om voor te werken en zijn allemaal international minded.

De eilanden van Spanje

Een stage Spanje kan ook wat exotischer zoals Ibiza, Canarische eilanden en Mallorca. Een stage Spanje heeft daarom een hoop te bieden. Voornamelijk toerisme studenten kiezen voor de eilanden. je hebt prachtige resorts en luxe hotels om een stage Spanje te pakken. Wij helpen je met de begeleiding en hebben een groot netwerk voor je om uit te kiezen. De Canarische eilanden hebben ook veel Britse bedrijven waardoor je daar prima terecht kan zonder Spaans te spreken. Zie je jezelf al chillen in het weekend op een paradijselijk strand met een biertje, genieten van de palmbomen. De eilanden zijn overigens over het algemeen iets duurder dan het vaste land. Het meeste eten moet worden geïmporteerd waardoor de prijzen in restaurants iets hoger liggen, maar nog steeds goedkoper dan in Nederland.

Onbekende steden voor een stage Spanje

Na Madrid en Barcelona kiezen de meeste studenten voor Sevilla en Valencia. Deze steden zijn wat kleiner, gemoedelijker en goedkoper. Sevilla ligt in Andalusië, de favoriete streek van ons! De andalusische paarden zoals van Zorro, de Tapas gerechten. de kleine barretjes. Het is geweldig om hier te wonen, werken en dus kwalitatief goed leven. Tijdens je stage Spanje zul je zien dat het werktempo wat lager ligt dan in Madrid en Barcelona. De Spanjaard denkt, ach als het morgen niet lukt ‘Manana’ morgen weer een dag. Een zeer onbekende stad is Cadiz, als je van het strandleven houdt, heerlijk eten en klein budget hebt is dit een GO! Dit is het ware paradijs vlakbij Portugal. De gebouwen zijn prachtig en wist je dat Cadiz ouder is dan Rome? De mede-eigenaar van GO woont daarom ook in Zuid Spanje om van dit kwalitatieve leven te genieten. We kunnen je daarom super veel vertellen over dit prachtige land en de leuke steden.

Zin in een Stage Spanje?

Als je de vluchten goed bekijkt vlieg je al voor 20 euro naar Spanje, goedkoper dan een treinkaartje in Nederland. Voor een stage Spanje ben je ongeveer 400 euro kwijt voor een huisvesting. Vraag een Erasmus beurs aan, uitwonende beurs en lever je OV kaart in en je krijgt 90 euro extra per maand. Een stage Spanje is daardoor zeker betaalbaar en een onvergetelijke ervaring om te doen. Hopelijk spreken we je snel om al je wensen samen door te nemen. Adios!