Uitgaan tijdens jouw stage in Barcelona

Uitgaan tijdens jouw stage in Barcelona

Uitgaan tijdens jouw stage in Barcelona

In Barcelona zijn meer 500 feest bestemmingen voor tijdens jouw stage. Studenten vanuit de hele wereld nemen deel aan de gezelligheid in deze grote wereldstad. De prijzen van de drankjes zijn vergelijkbaar met die in Nederland. Voor een mixdrankje betaal je € 7 á € 8, shotjes € 3 en frisdrank of bier € 4 á € 5. In Barcelona kan je met eenvoudige trucjes veel geld besparen tijdens het uitgaan, zoals door flyers op straat aan te nemen die de proppers je aanbieden voor diverse clubs. En door voor 02:00 naar binnen te gaan, want dan is entree vaak gratis en dat bespaart je een hoop geld bij het uitgaan.

Stage Barcelona Uitgaan Opium

V.I.P. en vervoer

Tijdens het uitgaan wil je natuurlijk niet in de rij wachten en wil jij bij veel clubs makkelijk naar binnen. De VIP nightlife card geeft je gratis toegang tot de 14 beste clubs en dan hoef je uiteraard niet te wachten. De prijzen van deze VIP kaart variëren van € 29,95 voor een nacht tot € 89,95 voor zeven nachten. Nadat je bent uitgegaan met je stage vrienden in Barcelona zal je uiteindelijk weer teruggaan naar je slaapplek. In Barcelona nemen de meeste mensen een taxi na het uitgaan, maar er rijdt ook een nachtbus en in het weekend kan je met de metro.

Stage Barcelona Uitgaan Groep

Uitgaan in de Catwalk 

Jouw stage in Barcelona is niet compleet zonder een bezoekje aan deze formidabele club. Een club dat bestaat uit meerdere verdiepingen. De main stage met vooral house en electro muziek en de tweede verdieping waar je kan genieten van hip-hop en R&B. Op de tweede verdieping is ook een lounge plek aanwezig. De openingstijden van deze club zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 22:30-06:00. Entreeprijs is € 10 en leeftijd is 18+. Een geweldige club om uit te gaan en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Stage Barcelona Uitgaan DJ

De internationale bekende Rubi Bar/ restaurant

Een geweldige bar voor het uitgaan Barcelona. Tijdens jouw stage in Barcelona moet je deze sfeervolle en goedkope bar bezoeken. Deze zeer aantrekkelijke bar trekt dagelijks veel toeristen, doordat de prijs hier veel lager ligt dan bij andere bars. Met je stage vrienden een keer genieten van goedkope drankjes en toch onwijs goede service is nooit een slecht plan. Kijk ook maar naar de waarderingen van diverse review websites.

Stage Barcelona Kroeg

Je kan dus geweldig uitgaan tijdens jouw stage in Barcelona!