Tapas in Spanje

Stage Spanje & Tapas, de perfecte combinatie!

Hapjes, drankjes, gezelligheid en cocktails? Tijdens je stage Samen met je medestudenten heerlijk genieten van de beroemde tapas tot dat de zon ondergaat? Dan ben je in Spanje op de juiste plek! Tapas is de verzamelnaam voor een grote diversiteit in kleine hapjes en wordt in delen opgediend.

stage-spanje-100-montaditos-brood-lekker-drank-proost
Wat maakt tapas nu eigenlijk zo speciaal tijdens je stage-Spanje programma? Deze vraag is dan ook niet zo moeilijk te beantwoorden: de gezelligheid en het lange tafelen uiteraard. Tijdens je stage-Spanje avontuur kun je aansluiten bij een van de vele GO Placements studenten. Zij organiseren tapas avonden waar iedereen een steentje aan bij mag dragen. Zo krijg je een mix van allerlei verschillende culturen
Wat is er nu fijner dan nog even genieten van een hapje en drankje na een lange stage dag tijdens jouw stage in Spanje?

stage-spanje-100-montaditos-studenten-groep-tapas
De etenstijden in Spanje zijn over het algemeen iets later dan de gemiddelde Europese landen. De restaurantjes en tapas bars zijn dan ook later geopend. Tijdens jouw stage in Spanje zal het je ook opvallen dat de lokale bevolking twee keer per dag warm eet, namelijk bij de lunch en het avondeten.

Spaanse tapas en fietstour tijdens jouw Stage-Spanje avontuur.

Zit je niet graag stil tijdens jouw stage-Spanje programma, maar wil je toch genieten van de heerlijke diverse tapas? Geen probleem, dat kan! Onder andere in de hoofdsteden Barcelona en Madrid heb je verschillende “hap en trap” touren . Tijdens deze tour ga je samen met je medestudenten die ook hebben gekozen voor een stage-spanje avontuur, alles leren over de voorgeschiedenis en kunst van Spanje. Ook leer je over de oorsprong en de gotische wijk, de kathedralen, en de pleinen. De fietstocht zal door kleine ouderwetse straten gaan met gezellige oude traditionele barretjes. Hier krijgen alle studenten de gelegenheid om even van de fiets te stappen en te genieten van een heerlijke selectie van traditionele Spaanse tapas. Wij zijn jaloers op jouw stage avontuur!

stage-spanje-100-montaditos-studenten-groep-tapas-vriendinnen

Uitgaansleven tijdens je stage Spanje programma

 

‘Mañana, mañana, de woorden die je tijdens je Stage-Spanje trip vaak zult horen, of terwijl op z’n Nederlands gezegd, wat vandaag niet is gelukt, komt morgen wel! In Spanje gaat het studentenleven tot vroeg in de morgen door onder het genot van een aantal lekkere fruitige kannetjes met Sangria. Kater? Maak je geen zorgen, de Spanjaarden houden tussen de middag een heerlijke Siësta, dit wil zeggen dat ze tijdens het warmste middag uur even gaan slapen.
stage-spanje100-montaditos-studenten-groep-tapas-vrienden-wijnkopie

Kortom, een stage in Spanje is een ervaring in de zon die niemand je meer afneemt. GO Placements heeft de droom van vele voorgaande studenten waargemaakt die deel hebben genomen aan het stage-Spanje programma.
Uiteraard is het ook leuk om tijdens jouw Stage in Spanje een woordje Spaans te leren. In Spanje spreken ze twee verschillende soorten Spaans. GO Placements geeft elke student de mogelijkheid om naast je stage-Spanje programma een taalcursus te volgen. Tijdens deze cursus zal je de basis van de Spaanse taal beheersen. Hoe leuk zou het zijn als je jouw eigen tapas en biertjes kunt bestellen in het Spaans!?
Cool, cultuur en de keuken, dit geweldige stage-Spanje programma van GO Placements heeft het allemaal!