Stage Spanje

Zoek jij een stage in Spanje? Dan ben je bij GO stage Spanje aan het juiste adres. GO regelt niet alleen een stage voor jou die aan al je eisen voldoet. Daarnaast zorgt GO  ook nog voor belangrijke bijzaken als accommodatie, vervoer en GO kan je in contact brengen met Spaanse cursussen in Spanje. Op deze manier kun jij alles uit je stage periode halen en kom je terug met zowel werkervaring als een goede kennis van de Spaanse taal. Voor 500 euro heeft GO al een stage voor je geregeld in de plaats waar jij graag je stage zou willen doen. Barcelona, Madrid, Valencia, Mallorca… niks is te gek. Mocht je daarnaast ook nog een cursus Spaans willen volgen? Geen probleem, just GO!

Een stage in Madrid is een fantastische ervaring via GO placements. http://www.stage-spanje.nl

Waarom een cursus Spaans?

Alhoewel veel bedrijven in de grote steden veelal Engels spreken is het zeker aan te raden om te werken aan je Spaans tijdens je stage of juist beginnen met Spaans te leren. Daarnaast is het ook nog een goede afwisseling om zo nu en dan een paar uurtjes even met de cursus Spaans bezig te zijn naast je stage. Voor het dagelijkse leven en ook in de werkomgeving is het zeer handig om met het Spaans uit de voeten te kunnen. Het maakt het leven in een drukke Spaanse stad ook een stuk aangenamer omdat je je dan beter verstaanbaar kan maken als je net je Spaans cursus hebt gehad. Verder is het altijd mooi meegenomen om de taal goed te kunnen spreken als je later voor je werk naar een Spaanstalig land moet. Kortom, een cursus Spaans komt altijd goed van pas.

Taalcursus Spaans

Spaans tijdens je stage

GO heeft een nauwe samenwerking met Spaanse taalscholen in het hart van Valencia, Barcelona en Madrid. Op die manier kunnen we je meteen een cursus Spaans aanbieden in de stad waar jij stage gaat lopen. De meeste scholen die een Spaanse cursus geven hebben een goede sfeer waar je je meteen thuis zal voelen. De scholen bieden een privé cursus per week aan voor rond de 45 euro. Als jij naast je stage dus wekelijks een privé cursus Spaans wilt volgen dan kan dat zeker mogelijk. Verder bieden de meeste Spaans cursussen ook klassikale lessen aan als je liever met anderen in de klas zit. Toch is een privé cursus Spaans wel echt aan te raden omdat je dan in een sneller tempo de taal leert en het ook meteen kan toepassen tijdens je stageperiode. Dus met een cursus kun jij snel Spaans leren tijdens je stage en het toepassen wanneer mogelijk.

Taalcursus-Barcelona

GO!

Dus wil jij een extra leerzame en bijzondere stage ervaring? Aarzel niet en schrijf je in voor een cursus die bij je stageschema past. Een Spaans cursus naast je stage is niet alleen extra leerzaam, het is ook een goede afwisseling naast je stage. Daarnaast is het ook hartstikke leuk om de taal die je leert of verbetert meteen toe te passen in het dagelijkse leven of op de werkvloer. Just GO for it!
go-stage-spanje-process-map