Studenten huisvesting GO Spanje

Goedkope studenten huisvesting in Spanje behoort ook bij de service van GO Spanje. Wij verhuren overal ter wereld studenten huisvesting en ook in Spanje hebben wij een mooi portfolio. Wij vinden het van belang om ergens te kunnen wonen waar je niet hoeft te piekeren, mensen kan vertrouwen en een fantastische tijd kan hebben! Wij bieden niet alleen een huisvesting als je een stage doet maar ook als je een taalcursus wilt doen. Tijdens het Skype gesprek kunnen wij alle studenten huisvesting opties in Spanje met JOU doornemen. Zie onderstaand een filmpje als vorbeeld wat voor een huisvesting je tijdens je stage in Spanje kan verwachten.

Studentenhuizen in Spanje

De meeste studenten kiezen via GO Spanje voor studenten huisvesting in Spanje Barcelona. Wij hebben een groot portfolio aan studentenhuizen en ook hebben wij verschillende lokale websites waar je zelf een selectie kan maken. De studentenhuizen deel je met andere internationale studenten wat super gezellig is. Ook deel je meestal een gemeenschappelijke keuken, woonkamer, en badkamer. Uiteraard heb je een eigen kamer zodat je alle privacy hebt. Bekijk het leuke filmpje maar eens op deze pagina zodat je een idee hebt wat wij te bieden hebben voor JOU!

stage in Spanje

Spaanse Gastgezinnen

Als jou doel is om tijdens een stage in Spanje ook Spaans te leren, dan is een Spaans gastgezin een leuke optie. Hierdoor leer je Spaans meteen in de praktijk en tevens leuk om lokale cultuur te leren kennen. Verblijven bij een gastgezin in Spanje is een goedkope en leuke Spaanse manier van huisvesting. Studenten kunnen kiezen uit Logies en Ontbijt, halfpension net zoals bij een hotel. Een Spaans gastgezin selecteren wij zorgvuldig om veiligheid zoveel mogelijk te kunnen garanderen.

Eigen appartement

Voor totale privacy kunnen wij ook appartementen en studio’s regelen. Met name als je met klasgenoten op stage in Spanje wilt is het leuk om een appartement samen te delen. Ook als je samen met je vriendje / vriendinnetje op stage wilt kunnen wij een leuk appartementje regelen wat dicht gelegen is bij jouw stage bedrijf, Taalschool. Mocht je alleen een appartement willen ben je meer geld kwijt en zal je alle boodschappen zelf moeten betalen. Contact ons daarom voor alle mogelijkheden.

Stage Ibiza

Studentenhuisvesting filmpje

Het is voor ouders natuurlijk een eng idee waar jij komt te verblijven in Spanje. Daarom zie je op deze pagina een leuk filmpje met een studentenhuisvesting in Barcelona. Het is een leuk voorbeeld om te zien hoe jouw leven tijdens een stage in Spanje eruit zal zien. Na een zorgvuldige selectie door ons GO team zullen wij de nodige foto’s en beschrijvingen sturen van het huis waar jij zult verblijven. Ook krijg je net zoals in Nederland een studenten huisvesting contract zodat je geen zorgen hoeft te maken. Kortom, wij nemen alle stress uit handen zodat jij rustig door kan studeren

stage in Spanje

Studentenaccommodatie in Spanje service

Het kan natuurlijk voorkomen dat je zelf een stage in Spanje hebt gevonden. Daarom kunnen wij ook alleen de studentenhuisvesting in Spanje voor je regelen. Voor 250 euro krijg je het volgende:

– Studentenhuisvesting selectie
– Spaans Team, ondersteuning van het GO Team tijdens de stage.
– Huisvesting contract
Stage Barcelona