Stage in Spanje

Stage in Spanje, Taalcursus en goedkope studentenhuisvesting in Spanje is wat wij regelen voor jou. GO Spanje bied Stage en Taalcursussen programma’s aan in Spanje voor studenten uit de hele wereld. Onze programma’s zijn samengesteld voor studenten die willen werken aan hun CV en uiteraard de Spaanse Taal. Het land heft jou als student veel te bieden en wij zijn de specialist in Spanje. Als onderdeel van GO staan wij bekend al seen peroonlijk bedrijf met een slagingspercentage van 97% waar wij trots op zijn. Wij plaatsen jaarlijks honderden studenten in Spanje dus je zult niet alleen zijn.

Stage bemiddeling in Spanje

GO is gespecialiseerd in de werving en selectie van studenten die een stage willen doen in Spanje. Wij werken samen met 90% van alle MBO, HBO en Universiteiten in Nederland. Wij zijn een tailord made organisatie en kijken alleen naar jouw wensen. Wij werken niet met een vacaturebank zoals andere organisaties maar luisteren naar jou en komen dan met een persoonlijk stage voorstel. Wij hebben een persoonlijk / Skype gesprek om al jouw stage wensen voor Spanje door te nemen. Door ons grote portfolio aan bedrijven en instellingen kunnen wij een persoonlijk stage advise geven en jou een unieke ervaring geven. Het is moeilijk om zelf een betrouwbare stage te vinden in Spanje omdat je zelf het network niet hebt en de tijd niet hebt tijdens je studie. Dit omdat je een lokale organisatie moet vertrouwen, een betrouwbare huisvesting moet zoeken wat veel tijd en geld kost. Wij als GO werken samen met grote multinationals en kleinere bedrijven om zodoende ook zo spoedig mogelijk ook een GO krijgt voor een stage in Spanje.

stage in spanje

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van stage bedrijven en hebben een network van honderden bedrijven in diverse branches opgebouwd over een periode van 8 jaar. Daarnaast hebben wij samenwerkingen taalscholen door heel Spanje. Het is ook leuk om een stage in Spanje te combineren met een Taalcursus, bijvoorbeeld 4 dagen stage en 1 dag Spaans lessen. Bespreek jouw wensen met ons zodat wij tijdig dit kunnen regelen voor jou in Spanje.

Stage in Spanje updates

Na een persoonlijk gesprek gaan wij direct voor jou aan de slag voor een mooie stage in Spanje. Tijdens het hele stage process zullen wij jou updates sturen via Whatsapp, Mail, Skype. Hierdoor onderscheiden wij ons ten opzichte van de concurrent omdat wij veel aandacht schenken aan JOU. Wij vinden het belangrijk om jou zoveel mogelijk persoonlijke informative te geven en zoveel mogelijk updates te sturen voor een stage in Spanje. Wij hebben een slagingspercentage van 97% wat wij hebben bereikt door veel tijd te investeren in JOU. Hierdoor kunnen wij sneller een match maken tussen student en stage bedrijf in Spanje.

stage spanje

Mogelijkheden voor een stage in Spanje

Spanje is een groot land en welke stad of eiland moet je kiezen voor een stage. Elke stage plaats heft zijn voor en nadelen waardoor het belangrijk is jouw doel te bespreken met ons. Zo is Barcelona en Madrid bekend om een zakenstad voor een commerciele stage. De Spaanse eilanden staan bekend om Toerisme stages. Malaga en Salamanca is fantastisch voor een Spaans Taalcursus omdat hier de grote Taalscholen zijn gevestigd. Kortom, wij willen in een gesprek met jou bepalen welke stad leuk is voor jou om een stage in Spanje te doen. Just GO for it!!

stage Ibiza