Stage Spanje voor JOU!

GO Stage Spanje is een programma wat wij voor studenten uit de hele wereld aanbieden in Spanje. Ook hebben wij leuke stages op Ibiza, Mallorca, Menorca en de Canarische eilanden. Uit onze ervaring blijkt dat het belangrijk is om een persoonlijke match te hebben met een stage bedrijf en de studenten waarmee je de huisvesting deelt. Wij regelen een stage, huisvesting, en kunnen je ondersteunen in een shuttle service van het vliegveld en simkaart (extra kosten, 10 euro shuttle service naar centrum van vliegveld)
Dit allemaal voor maar 500 euro! klik nu op de contact button voor een GRATIS skype meeting met GO stage Spanje.

We hebben een stage in Spanje voor elk type studie omdat we al een aantal jaar actief zijn in Spanje. We hebben door de jaren heen al een groot netwerk opgebouwd waardoor we jou ook snel kunnen plaatsen. Ook als je last minute een stage wilt kunnen we snel schakelen!

Met name hebben wij de volgende type stages in Spanje:

  • Marketing stage
  • Financieel stage
  • Online Marketing stage
  • Technische stage
  • Logistiek stage
  • Communicatie stage

Locaties in Spanje

Wij selecteren de bedrijven die een student zoeken altijd persoonlijk en zorgen voor een stage waar jij een toegevoegde waarde bent en niet zomaar extra ‘handjes‘ bent voor een bedrijf. Wij hebben als insteek dat jij iedere afdeling leert kennen en zodoende ervaring opdoet van alle aspecten binnen een bedrijf. Een stage is naar onze mening een check om te zien wat je in de praktijk leuk vindt om te doen en te ervaren hoe jouw toekomst carrière eruit zal zien. Betreft afstudeerstage hebben wij afspraken met de bedrijven in ons portfolio dat er geen uitvoerende taken zullen zijn maar meer een insteek zal hebben voor onderzoek. Wij hebben stages en afstudeerstages in voornamelijk de volgende steden:
Uiteraard kunnen wij je helpen aan stages in andere steden zoals Malaga, Sevilla en Granada. Contact ons voor deze informatie.

Barcelona
Madrid
Valencia
Ibiza
Mallorca
Menorca
Canarische Eilanden

Erasmus beurs voor studenten

Een stage in Spanje bovenstaande steden en eilanden kost natuurlijk wat geld. Voor een student is het een hele investering wat naar onze mening zeker een toegevoegde waarde is voor jouw CV. De Europese Unie heeft een speciale Erasmus beurs voor studenten om een buitenlandse stage extra te stimuleren. Iedere mbo, hbo student kan hier gebruik van maken waardoor jouw stage in Spanje betaalbaar wordt. Tevens zijn de vliegtickets binnen Europa relatief goedkoop waardoor het een betaalbare, avontuurlijke en leerzame periode in jouw leven zal worden.

Waarom eigenlijk een stage in Spanje?

Spanje staat bekend om haar taal, Toerisme, cultuur, natuur etc. Wij zijn van mening dat het een land is wat relatief goedkoop is, goed staat op je CV en uiteraard fantastisch is om Spaans te leren. Wij werken samen met verschillende taal scholen waardoor je een stage in Spanje kan combineren met Spaans leren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stage van 4 dagen te doen en 1 dag een taalcursus te volgen. Wij hebben een stage voor elke student die naar Spanje wilt en kijken er naar uit om voor jou een fantastische tijd te bezorgen!

Toerisme en cultuur

Spanje staat wereldwijd bekend om haar mooie stranden, heerlijke keuken en fantastische wijnen. Andalusië is een streek wat je als een student gezien moet hebben. De oudheid aan Kastelen, mooie historische dorpjes is echt indrukwekkend! Granada is bijvoorbeeld een echte studentenstad en in Malaga is het voor studenten goed om Spaans te leren. De costa’s staan bekend om haar jaarlijkse duizenden toeristen. Hier vinden vele Toerisme studenten hun stage in Spanje.
go-stage-spanje-process-map