Stage op de Spaanse eilanden

Stage lopen bij een mooi en leerzaam bedrijf op Mallorca en Ibiza is een onvergetelijke tijd. Niet alleen vanwege de ervaring die je kan opdoen in het zakelijke leven, maar ook natuurlijk vanwege het bruisende leven dat er op Mallorca en Ibiza is. Wij als GO kunnen dat voor jou regelen. Naar welk eiland je ook wil, het is allemaal mogelijk door onze jarenlange ervaring met het vinden van stages in Spanje. Naast de stage zelf zorgen wij er ook voor dat je een accommodatie hebt en wordt opgehaald van het vliegveld. Voor dit totaalpakket voor een stage op de Balearen betaal je slechts €500,-. Door nu op ‘Apply’ te drukken, kunnen wij een stage voor jou vinden. Een buitenlandse stage kan beginnen!

Stage Ibiza

Waarom een stage op Mallorca of Ibiza?

Mallorca en Ibiza staan natuurlijk bekend als ultieme vakantiebestemming en om hun bruisende nachtleven en schitterende stranden. Achter de schermen moeten alle services in hotels, restaurants en cafés goed georganiseerd worden, wat een grote business is. Mallorca en Ibiza zijn niet alleen eilanden waar het om plezier draait, maar ook om een heuse keten van hotel en event management. Wil jij naast een leerzame stage bij een uitdagend bedrijf ook ultiem genieten van je vrije tijd op Mallorca of Ibiza? GO to de Balearen!

stage op Ibiza

Stage op Ibiza is een fantastische ervaring via GO placements. http://www.stage-spanje.nl

Economie

De economie op zowel Mallorca als Ibiza draait natuurlijk om het toerisme, de grootste inkomstenbron van deze eilanden. In 2015 bezochten 8 miljoen toeristen Mallorca en 2 miljoen Ibiza. Om die reden staan deze twee eilanden vol gebouwd met hotels, hostels en appartementencomplexen. Van vijf sterren hotels tot bescheiden hostels, alles is er te vinden. Dit biedt genoeg kansen wanneer je op zoek naar bent naar een stage in de hotel- of eventbranche op Mallorca of Ibiza.
Naast het toerisme is de agrarische sector het belangrijkste. Voordat alle hotels en appartementen uit de grond werden gestampt, stond Mallorca bekend om haar amandelbomen en olijfbomen. Ibiza stelde voor de tijd van het toerisme niet veel voor.

Vervoer tijdens je stage

Veruit de belangrijkste vervoersmiddelen op zowel tijdens je stage op Mallorca en Ibiza zijn de bus en auto. Met deze twee transportmiddelen kom je overal. Tijdens je stage is het daarom aan te raden om een auto te huren of busabbonnement te nemen. Zo kun je vanuit jouw accommodatie gemakkelijke naar de plek van jouw stage gaan. Het vliegveld van Mallorca is het Palma de Mallorca Airport en ligt naast de gelijknamige hoofdstad van het eiland. Ibiza Airport is ten zuiden van de grootste stad Eivissa te vinden. Daarnaast zijn beide eilanden natuurlijk te bereiken per boot vanuit meerdere plekken in Europa.

Geschiedenis & Cultuur

Mallorca en Ibiza horen al lange tijd bij Spanje, maar zijn beide beïnvloed door de Catalaanse cultuur. Dat is ook de reden waarom er zowel Spaans als Catalaans door de bevolking wordt gesproken. Desalniettemin begrijpt iedereen de Spaanse taal, dus een stage op Mallorca of Ibiza is ook een mooie mogelijkheid om Spaans te leren!

stage Ibiza

Nachtleven tijdens je stage

Zoals je waarschijnlijk al weet, is het nachtleven op Mallorca en Ibiza groot en bruisend. De meest bekende plek vol met bars, restaurants en clubs op Mallorca is El Arenal. Hier zijn ook ontzettend veel hotels te vinden. Om bij te komen van het werk op je stage, kan je altijd uitgaan in de Pacha op Mallorca. Een geweldige club waar vele studenten tijdens een stage naartoe gaan!
Op Ibiza is er ook een Pacha te vinden. Waarschijnlijk is deze nog bekender dan die op Mallorca. Ook worden er op Ibiza elke zomer veel strand- en bootfeesten georganiseerd, wat fantastisch is om een keer mee te maken. De clubs en bars zijn niet alleen in Eivissa gevestigd, maar op het gehele eiland. Het maakt Ibiza een geweldige plek voor jouw stage! GO to Ibiza!
go-stage-spanje-process-map