Stage Spanje Prijzen

Voor een stage in Spanje bieden wij een service pakket aan waar vele studenten voor jou al van gebruik hebben gemaakt. Het voordeel is dat jij als Europese student geen Visa nodig heeft voor een stage in Spanje. Op deze pagina willen wij jou graag wat meer informatie geven over de stappen die je zult ondergaan met ons. De procedure betreft betalingen gaat als volgt:

stage in Spanje

Procedure stappen

1.Na een GRATIS Skype/telefoon gesprek met ons hebben wij alle informatie om voor jou aan de slag te gaan. We zouden graag jouw CV + Motivatiebrief willen ontvangen om aan de slag te gaan.

2.Wij sturen een factuur van 250 euro voor een stage in Spanje. No Cure, No Pay. Dit betekent, wanneer wij geen stage regelen volgens de eisen van jouw school, gestelde deadline krijg je alleen de Pre Payment terug. Kortom, je betaald alleen wanneer wij leveren!

3.Wij komen met een voorstel, Na een Skype meeting tussen jou en het bedrijf wordt een GO vanuit jouw school geregeld en dan is de basis service rond.

4.Wij sturen een final Payment factuur van 250 euro, waardoor het service pakket aan ons betaald is. Belangrijk: Zeg jij de stage af krijg je alleen de aanbetaling terug en niet het gehele bedrag omdat jij de service cancelled en niet wij, vinden wij logisch.

5. Wij regelen de laatste service aspecten zoals de accommodatie en begeleiden jou tijdens het gehele proces. Hierna is alles geregeld en kan jouw stage avontuur beginnen in het mooie Spanje.
stage-spanje-wat-kruijt-u

Service contract GO placements

Voor jullie ouders is het belangrijk om te weten dat jullie netjes een service contract krijgen waar alles netjes zwart/wit staat betreft het service pakket van 500 euro. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Tevens krijg je netjes een contract voor de huisvesting. Hierdoor zijn wij van mening dat we aan alles hebben gedacht voor een mooie periode tijdens jouw stage in Spanje
go-stage-spanje-uitzicht-over-de-oceaan

Stagevergoeding tijdens een stage

Wij snappen dat je een student bent en daarom niet veel te besteden hebt maar wel wil genieten. Hierdoor proberen wij altijd rekening te houden met jouw kosten. Bekijk de pagina over de Erasmus beurs over de opbrengsten. Wij zijn niet verantwoordelijk over de hoogte van de stagevergoeding. Tijdens je stage in Spanje krijg je meestal wel een vergoeding en/of accommodatie/maaltijd vergoeding.
stage-sevilla

Algemene kosten

Gelukkig is het eten en drinken over het algemeen goedkoper tijdens je stage in Spanje dan in Nederland. Met ongeveer 10 euro per dag kan je je goed redden. Betreft huisvestingkosten ben je ongeveer 400 euro kwijt en verder een vliegticket naar Spanje ongeveer 100 euro retour. Hierdoor zijn wij van mening dat een stage in Spanje goed te betalen is. Wij kunnen een stage in Spanje aanbieden het hele jaar door, alle type studies en aantal maanden/weken maakt niet uit.

Inclusief GO Spanje pakket:

 • Stage begeleiding
 • Huisvesting begeleiding
 • Lokale simkaart, zie link informatie pakket bij aanmelding
 • Shuttle service Airport –> stad (extra kosten +/- 10 euro)

Exclusief GO spanje pakket:

 • Vlieg ticket, kosten ongeveer 100 euro retour
 • Huur accommodatie, ongeveer 400 euro per maand
 • Verzekeringen, kosten reisverzekering ongeveer 10 euro per maand
  – eten & drinken, ongeveer 3 a 400 euro per maand
  – stage vergoeding krijgt met 90%, de hoogte hiervan zal niet onze verantwoordelijkheid zijn.
  go-stage-spanje-process-map