Stage in Spanje avontuur

Stage in Spanje

Stage lopen in Spanje is een geweldige mogelijkheid om ervaring op te doen in de zakelijke wereld, de Spaanse cultuur te leren ontdekken en om enerverende activiteiten te doen . Of je nu een stage wil doen in Barcelona, Madrid, Valencia of op één van de Spaanse eilanden, GO Placements regelt het voor jou! Naast het vinden van een stage in Spanje, helpen wij jou ook bij het vinden een accommodatie in Spanje en verzorgen wij een airport pick-up. Alles bij elkaar kost dit volledige stage pakket jou maar €500,-. Vraag ons voor meer info door op ‘Apply’ te klikken, voor een geweldige stage in Spanje!

Een stage in Spanje via http://www.stage-spanje.nl is een unieke ervaring. contact ons nu om ook deze ervaring te hebben

Waarom een stage in Spanje?

Met een stage in Spanje bij een leuk bedrijf heb je ook de kans om Spanje te ontdekken en fantastische (outdoor)activiteiten te doen. Niet alleen kan je die doen in de stad van jouw stage doen, zoals Barcelona, Madrid of Valencia, maar ook in het binnenland van Spanje. Wat bijvoorbeeld geweldig is om te doen, is mountainbiken net buiten Madrid of Barcelona! Het is avontuurlijk en vanaf de bergen heb je prachtige uitzichten. Mountainbiken is de ideale activiteit tijdens je stage in Spanje om wat avontuur op te zoeken!

Stage in Spanje is een mooie ervaring van GO placements. http://www.stage-spanje.nl


Mountainbike trip in Madrid tijdens je stage

Met de Sierra de Guadarrama heeft de regio Madrid een uitgestrekte bergketen, met een top van 2428 meter. Deze bergketen is perfect voor outdooractiviteiten en mountainbiken hoort daar natuurlijk bij. Tijdens jouw stage in Madrid is het een perfecte bezigheid voor op een zaterdag of zondag.

Stage in Spanje is een mooie ervaring van GO placements. http://www.stage-spanje.nl

De meeste trails om te mountainbiken bevinden zich op een uur rijden van Madrid. Daarom is het aan te raden om ‘s ochtends te vertrekken. Bij het beginpunt van elk trail is er een mountainbike rental te vinden, waar je jouw perfecte mountainbike kan uitkiezen. Je kan zelf de Sierra de Guadarrama in Madrid verkennen of met een groep meegaan. Tijdens een georganiseerde trip betaal je meer, maar dit is inclusief lunch en uitleg over de bergketen. Geniet van de adembenemende uitzichten die je tijdens een mountainbike trip krijgt te zien. Plan zelf deze trip of ga mee met één van de vele organisaties tijdens een stage in Madrid!

Mountainbiken tijdens een stage in Barcelona

Ook in Barcelona kun je goed mountainbiken. Ondanks dat het niet zo’n uitgestrekte bergketen als Madrid heeft, biedt Barcelona het nog steeds uitdagende en prachtige trails. Deze liggen met name ten zuiden van Barcelona. Plan een mountainbike trip tijdens jouw stage in Barcelona!

Op 45 minuten rijden van Barcelona liggen Penedes en Priorat, waar je zowel korte als lange mountainbike routes hebt. Deze routes verschillen van 15 tot en 30 kilometer. Na een zware maar avontuurlijke tocht heb je vanaf de hoogste punten een geweldig vergezicht over de Middellandse Zee. Mountainbiken is een mooie kans om de drukte in Barcelona en op jouw stage even te ontvluchten tijdens het weekend. Net als in Madrid zijn er in Barcelona een aantal mountainbike organisaties dat tripjes organiseert naar Penedes en Priorat. De prijzen voor een georganiseerde tocht liggen in Barcelona lager dan in Madrid doordat het iets minder zwaar is. GO en geniet tijdens je stage van een mountainbike trip in Barcelona of Madrid!

go-stage-spanje-process-map