stage in Barcelona

Avontuur op je stage in Barcelona

Voor een stage in Barcelona ben je bij GO Placements aan het juiste adres. GO regelt niet alleen een stage voor je, GO helpt ook met het zoeken van een accommodatie en allerlei andere zaken die bij een stage komen kijken zoals vervoer en taalcursussen. Voor maar liefst 500 euro regelen wij een stage voor je die aan je eisen voldoet en die goed aansluit op je studie en het werkveld waar jij geïnteresseerd in bent. Naast je stage kan je natuurlijk genieten van alle mooie dingen die Barcelona te bieden heeft. Van eten tot uitgaan en van cultuur tot avontuur. Schrijf je dus snel bij ons en wij gaan met jouw verzoek aan de slag! Just GO for it!

Stage in Barcelona via GO placements. stage in Spanje is Fantastisch! http://www.goplacements.com

Wat te doen in Barcelona?

Barcelona is een ontzettend grote stad met tal van drink en eet gelegenheden zoals barretjes, restaurantjes en marktjes. Haast op elke hoek van de straat is wel een gelegenheid te vinden waar je een lekker wijntje kunt drinken of iets kunt eten. Barcelona is daarmee een stad waar veel te ontdekken valt naast je stage. Daarnaast is Barcelona een zeer leuke stad om in te shoppen. Er zijn veel kledingwinkels en andere leuke hippe winkels. Ook het uitgaansleven is zeer uitgebreid met een tal van clubs zoals Pachá, Opium en de Razzmatazz waar je op de vrijdagnacht na je stage lekker los kunt gaan.

Stage in Barcelona via GO placements. stage in Spanje is Fantastisch! http://www.goplacements.com

Verder bied Barcelona ontzettend veel cultuur; de stad is het decor geweest van beroemde kunstenaars als Gaudi en Dalí. Hun schitterende creaties zijn door de hele stad te bezichtigen. Verder Is Barcelona de stad van twee voetbalclubs in de Primera Division van Spanje. De bekendste is natuurlijk FC Barcelona dat in het indrukwekkende Camp Nou speelt en RCD Espanyol dat een wat kleinere maar ook zeer gezellige club is. Als voetballiefhebber is het de moeite waard om bij beide clubs uit Barcelona een middagje of avond een wedstrijd bij te wonen. Verder kun je ook Camp Nou bezichtigen en een special tour door het stadium doen.

Tours en activiteiten tijdens je stage

In Barcelona zijn er veel verschillende tours die je kunt doen als je een dagje vrij hebt van je stage. Er zijn tours die je meer laten proeven van de cultuur en tegelijkertijd ook meer van de stad zoals de Gaudi fietstour. Ook kun je in een geel wagentje stappen en een ‘go car tour’ tour doen waarbij je in je eigen tweepersoons kart door Barcelona kunt rijden en alle hoogtepunten van de stad kunt zien. Verder zijn er speciale tapas tours die je meer laten proeven van de Spaanse en Catalaanse keuken. Tapas en Paella zijn heilig in Spanje en tijdens jouw stage periode moet je genieten van deze Spaanse verwennerij. In de wijken el Born en Gracia zijn veel restaurants en barretjes te vinden. Tijdens je stage kun je dus veel ontdekken van de stad door een leuke tour te doen in een weekend of er gewoon op uit te gaan en nieuwe plekken of restaurantjes te ontdekken.

Stage in Barcelona via GO placements. stage in Spanje is Fantastisch! http://www.goplacements.com

Als je meer outdoor avontuur zoekt kun je ook naar het Parc Natural Collserola gaan en een paardrijdtocht maken. Het park ligt op een kleine afstand buiten de stad en is een bron van ontspanning als je er even uit wil. Verder kun je ook jetskiën bij het strand van Barcelona als je van snelheid en de frisse wind van de zee houd. Zo kan je stage in Barcelona al helemaal niet meer stuk.

Je kunt de stad tijdens je stage dus op verschillende manieren zien. Je kunt veel te voet doen en met de metro, maar sommige afstanden zijn toch wel vrij groot en met de metro zie je minder van de stad. Daarom is een scooter huren ook een goed idee om de stad in zijn totaliteit te beleven. In Barcelona kun je een scooter huren voor ongeveer 50 euro per dag. Meestal gaat er dan ook een gids mee om je meer te vertellen over de stad en om met je mee te rijden.

GO for it!

Kortom er is meer dan genoeg te doen in Barcelona naast je stage. Er zijn zo veel verschillende manieren om de stad beter te leren kennen en te weten te komen in welke stad je nou werkelijk je stage doet. De stad is vriendelijk en heeft alles om te zorgen dat jouw stage een toptijd wordt. Zou je hier graag een stage willen doen? Meld je gauw aan bij ons en dan kunnen wij voor jouw een geweldige stage vinden in Barcelona.

go-stage-spanje-process-map