Spaanse Keuken

De Spaanse keuken

Tijdens mijn stage in Spanje heb ik de Spaanse keuken ontdekt. Spanje staat vooral bekend om haar paella, tapas, chorizo en de Spaanse omelet. Tijdens mijn stage in Spanje heb ik tevens een kook cursus gevolgd acht weken lang, twee avonden in de week. Tijdens deze cursus heb ik onder andere geleerd hoe ik Paella en Tapas kan bereiden. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in Spanje? Wellicht een stage in Madrid of een stage in Barcelona, waar je werk ervaring op doet en daarnaast een nieuwe cultuur leert ontdekken. GO Placements regelt het! GO Placements heeft mij geholpen met het vinden van een geweldige stage in Barcelona! Voor maar €500,- kan GO Placements je helpen met het vinden van een uitdagende stage in Spanje. Niet alleen heeft GO Placements mij geholpen met een geschikte stage, maar ook werd ik uitstekend geholpen met het vinden van accommodatie in de buurt van mijn stage plaats. Daarnaast heeft GO Placements ook mijn vliegveld pick-up verzorgd.

Stage in Spanje via GO placements. http://www.stage-spanje.nl

Paella in Spanje

Gedurende mijn stage in Barcelona heb ik onder andere tijdens mijn kookcursus paella leren maken. Een kookcursus tijdens je stage in Spanje is zeker een aanrader! Paella is oorspronkelijk afkomstig uit Valencia. Om de “echte” paella te proeven heb ik tijdens mijn stage in Barcelona een weekend trip naar Valencia gepland. In een van de talloze gezellige restaurantjes van Valencia heb ik de beste paella ooit heb geproefd! Ben je van plan om een stage in Madrid te volgen dan zou ik je zeker aanraden om Valencia te bezoeken en de heerlijke paella te proeven!

De Spaanse keuken is heerlijk. Leer heerlijke gerechten maken tijdens je stage in Spanje. http://www.stage-spanje.nl

Tapas tijdens je stage

Of je nou een stage in Madrid, Barcelona of in Valencia volgt overal in Spanje zul je gezellige tapastentjes tegen komen. Ook tijdens mijn stage in Barcelona heb ik na werktijd wekelijks kunnen genieten van heerlijke tapas gerechtjes. Tapas is een aperitiefje die je vaak samen met een alcoholisch drankje nuttigt. De hapjes bestaan vaak uit kaas, brood, vlees, vis en groenten.

stage in Madrid is een mooie ervaring. Go stage Spanje helpt je met een mooie ervaring! Just GO for it!

Chorizo

Ben jij van plan om een stage in Madrid of een stage in Barcelona te doen? Dan zou je de Spaanse Chorizo zou je zeker moeten proberen! Chorizo is een Spaanse worst die overal wel in Spanje te vinden is. Het vlees is afkomstig van de Iberische varken, donker rood van kleur en heeft een grove structuur. Er worden verschillende kruiden aan de Spaanse worst toegevoegd waardoor er een wat pittige smaak ontstaat. Tijdens mijn stage in Barcelona heb ik zeker kunnen genieten van deze Spaanse worst, heerlijk op een broodje of als aperitief met een lekker wijntje.

Spaanse keuken is een genot. Leer koken tijdens je stage in Spanje. http://www.stage-spanje.nl
Tortilla een studenten gerecht in Spanje

Tijdens mijn stage in Barcelona heb ik onder andere geleerd hoe je een Spaanse omelet maakt ook wel tortilla genoemd. De Spaanse omelet bestaat onder andere uit ei, aardappelen en olijfolie. Er kan altijd ui, knoflook of vlees zoals ham of chorizo aan toegevoegd worden. De tortilla kan zowel koud als warm genuttigd worden. Je kunt de Spaanse omelet combineren met een salade, op brood of als tapasgerechtje. Het is zeker een leuk gerecht om te maken en te eten tijdens je stage in Spanje!

go-stage-spanje-process-map